سايت کسب و کارهای کوچک و متوسط
در این سایت، اطلاعات و فناوری هایی که میتوانند به توسعه و رونق کسب و کارهای کوچک و متوسط و استارتاپ ها کمک کنند ارائه میشوند.
سايت کسب و کارهای کوچک و متوسط
در این سایت، اطلاعات و فناوری هایی که میتوانند به توسعه و رونق کسب و کارهای کوچک و متوسط و استارتاپ ها کمک کنند ارائه میشوند.
در بخش فناوری ها
تکنولوژی های جدید و نو آورانه ای که بر گسترش و پیشرفت کسب و کارهای کوچک و متوسط و استارتاپ ها تاثیر گذار هستند ارائه میشوند.
در بخش گزارش ها
تحلیل های دقیقی از بازارها و محصولات و خدمات عرضه شده در آنها که برای تصمیم گیری کسب و کارهای کوچک و متوسط لازم هستند ارائه میشوند.
وقتی یک برند جدید پا به عرصه تجارت می گذارد، برای معرفی خود به مخاطبان بالقوه باید حداقل از یکی از روش های تبلیغاتی استفاده کند. به طور مثال تبلیغات در رسانه ها و یا اسپانسر شدن برای اشخاص حقیقی یا حقوقی سرشناس و معروف و یا دیگر روش ها.
از طرف دیگر هر چه استفاده از یک برند شایع تر باشد آن برند ارزشمند تر و قدرتمند تر می شود و این مزیتی است که اکثر شرکت های اینترنتی که محصولاتشان در فضای مجازی ارائه می شود به سادگی از آن بهره می برند. زیرا در فضای مجازی افراد فارغ از موقعیت مکانی و اجتماعی خود می توانند به راحتی با یکدیگر ارتباط بر قرار کنند و می توانند محصولی را که استفاده میکنند به یکدیگر معرفی و یا توصیه نمایند. به طور مثال سازندگان App های موبایل لازم نیست که برای معرفی محصولات خود تبلیغات زیادی انجام دهند زیرا خود استفاده کنندگان App آن را به دیگران و افراد مرتبط با خود توصیه می کنند.
این واقعیت باعث شده که بعضی از شرکت های غیر اینترنتی که محصولات فیزیکی تولید می کنند نیز برای معرفی و توصیه محصولات تولیدی خود از Community های اینترنتی که یا در وب سایت خود و یا در شبکه های اجتماعی معروف ایجاد می کنند، استفاده نمایند. این کار توسط یکی از اساتید تبلیغات به نام David Jones اصطلاحا Brandtech نام گرفته است. یکی از شرکت هایی که در این زمینه بسیار خوب و موفق عمل کرده است شرکت Tesla Motors سازنده خودرو های الکتریکی سوپر اسپرت است که ما در گذشته به محصولات آن پرداخته ایم.
این شرکت برای فروش خودرو های سوپر اسپرت خود نه هیچ کارزار تبلیغاتی راه انداخته است و نه اسپانسر هیچکدام از افراد معروف و فوق ستاره شده است. بلکه در عوض با راه انداختن یک شبکه اجتماعی بر روی وب سایت خود به کاربران اجازه داده تا با یکدیگر ارتباط بر قرار کنند و تجربیات خود در زمینه استفاده از محصولات این شرکت را به اشتراک بگذارند و البته این روش برای این شرکت به خوبی عمل کرده است به طوریکه ارزش این شرکت که اولین محصول خود را در سال 2008 به بازار عرضه کرد هم اکنون 30 میلیارد دلار است که اگر بخواهیم آن را با خودرو سازان با سابقه ای همانند جنرال موتورز و فورد که به ترتیب 57 و 59 میلیارد دلار ارزش دارند مقایسه کنیم متوجه کار بزرگ تسلا می شویم. البته روشن است برای اینکه یک شرکت در به کارگیری این روش موفق باشد باید محصولاتی با کیفیت که جای زیادی برای اعتراض مصرف کنندگان باقی نمی گذارند را ارائه کند و ارائه محصولات بی کیفیت قطعا اثر معکوس به جا می گذارد.
منبع: HBR.org
دسترسی به مطالب این سایت آزاد است و نیازی به ثبت نام و یا پرداخت آبونمان ندارد. اگر می خواهید در مورد مطالب مندرج در سایت و یا مباحث مطرح در فروم ها نظر دهید، باید در سایت به صورت رایگان ثبت نام نمایید.
ممکن است که بعضی از مطالب مندرج در سایت به صورت غیر رایگان ارائه شوند که در این صورت برای دسترسی به آنها علاوه بر ثبت نام در سایت باید از سوی مدیر سایت دسترسی شما به آن مطالب فعال شود.
ذکر مطالب رایگان مندرج در این سایت در سایت ها و رسانه های دیگر با ذکر نام سایت "پارس ریسک توسعه" یا "Persian Ventures" به عنوان مرجع مطلب، بلامانع است. ذکر مطالب غیر رایگان به هر شکلی غیر مجاز میباشد.
Copyright © 2002-21 Persian Ventures
این سایت و کلیه حقوق مادی و معنوی آن متعلق به گروه تکنولوژی آریا است.