سايت کسب و کارهای کوچک و متوسط
در این سایت، اطلاعات و فناوری هایی که میتوانند به توسعه و رونق کسب و کارهای کوچک و متوسط و استارتاپ ها کمک کنند ارائه میشوند.
سايت کسب و کارهای کوچک و متوسط
در این سایت، اطلاعات و فناوری هایی که میتوانند به توسعه و رونق کسب و کارهای کوچک و متوسط و استارتاپ ها کمک کنند ارائه میشوند.
در بخش فناوری ها
تکنولوژی های جدید و نو آورانه ای که بر گسترش و پیشرفت کسب و کارهای کوچک و متوسط و استارتاپ ها تاثیر گذار هستند ارائه میشوند.
در بخش گزارش ها
تحلیل های دقیقی از بازارها و محصولات و خدمات عرضه شده در آنها که برای تصمیم گیری کسب و کارهای کوچک و متوسط لازم هستند ارائه میشوند.
تصویر از MIT.edu
بدون شک تاثیر گذارترین فناوری در طی ده سال گذشته، گوشی هوشمند بوده است. این فناوری هم تاثیر عمیقی در زندگی روزمره ما داشته است و هم باعث بوجود آمدن عرصه های کاری و شغلی جدید در سطح دنیا شده است به طوریکه امروزه تصور زندگی بدون گوشی هوشمند برای اکثریت ما دشوار است. اما از آنجا که این فناوری هم اکنون به دوران بلوغ خود رسیده و انتظار تغییرات و پیشرفت های چشمگیری در آینده برای آن نمی رود، سوال مهم و اساسی کارآفرینان و سرمایه گذاران این است که تاثیر گذارترین فناوری در طی 10 سال آینده چه خواهد بود؟
برای پاسخ به این سوال باید دید که هم اکنون بیشترین بودجه های تحقیق و توسعه در کدام حوزه ها صرف می شوند و بیشترین نیاز های آینده در کدام حوزه ها قرار دارند. بر این اساس سه حوزه بیشترین پتانسیل را از خود نشان می دهند:
1- هوش مصنوعی: اگرچه هوش مصنوعی دارای سابقه ای 50 ساله در عرصه علم و فناوری است، اما در طی چند سال اخیر به دلیلی کاملا متفاوت از آنچه در بدو تولد خود مورد توجه بود، مورد توجه قرار گرفته است. هوش مصنوعی در ابتدا به عنوان جایگزینی برای انسان در عرصه تفکر و تصمیم گیری مطرح شد اما خیلی زود مشخص شد که کامپیوتر نمی تواند جایگزین انسان در زمینه تفکر شود. همین موضوع باعث به حاشیه رفتن هوش مصنوعی شد. اما با ظهور اینترنت و انفجار اطلاعاتی حاصل از آن، هوش مصنوعی دوباره به عنوان ابزاری برای پردازش و پالایش اطلاعات بسیار حجیم مطرح شد و هم اکنون نیز در این زمینه در حال توسعه است به طوریکه در حال حاضر به عنوان یکی از ملزومات رایانش ابری (Cloud Computing) مطرح می باشد و شرکت هایی همانند گوگل و فیسبوک به طور جدی در حال استفاده و توسعه آن هستند. ما در یکی از پست های گذشته خود به سرمایه گذاری در این عرصه اشاره کردیم.
2- خودروهای خودران: خودرو های خودران نیز که کاربردی از هوش مصنوعی هستند در طی چند سال اخیر مورد توجه اکثریت خودرو سازان بزرگ قرار گرفته اند به طوریکه اکثریت خودرو سازان برنامه ای برای ساخت و تولید اینگونه از خودرو ها دارند. شرکت گوگل نیز در راس تحقیق و توسعه این فناوری است و ما در یکی از پست های گذشته خود اشاره کردیم که برنامه و نقشه راه این شرکت برای استفاده گسترده از این فناوری چیست.
3- واقعیت افزوده و مجازی: فناوری واقعیت مجازی اگرچه بیشتر از 20 سال است که در عرصه آزمایشگاهی و نظامی وجود داشته و مورد استفاده قرار می گرفته است اما به صورت تجاری و گسترده مورد استفاده قرار نگرفته است. اما در طی چند سال اخیر نگاه ها به این فناوری تغییر کرده و شرکت های بزرگ و مهمی همانند فیسبوک، سونی، مایکروسافت، و گوگل در حال تجاری سازی آن هستند و در سال 2016 قرار است که حداقل سه محصول از سوی این شرکت ها در این زمینه وارد بازار شوند. کاربرد های فعلی این فناوری بیشتر در زمینه شبیه سازی و بازی های ویدئویی است اما سرمایه گذاری های زیادی برای استفاده گسترده تر از این فناوری انجام شده و می شود با این هدف که این فناوری تبدیل به یک واسط کاربری عمده در دنیای ارتباطات شود.
منبع: NYTimes.com
دسترسی به مطالب این سایت آزاد است و نیازی به ثبت نام و یا پرداخت آبونمان ندارد. اگر می خواهید در مورد مطالب مندرج در سایت و یا مباحث مطرح در فروم ها نظر دهید، باید در سایت به صورت رایگان ثبت نام نمایید.
ممکن است که بعضی از مطالب مندرج در سایت به صورت غیر رایگان ارائه شوند که در این صورت برای دسترسی به آنها علاوه بر ثبت نام در سایت باید از سوی مدیر سایت دسترسی شما به آن مطالب فعال شود.
ذکر مطالب رایگان مندرج در این سایت در سایت ها و رسانه های دیگر با ذکر نام سایت "پارس ریسک توسعه" یا "Persian Ventures" به عنوان مرجع مطلب، بلامانع است. ذکر مطالب غیر رایگان به هر شکلی غیر مجاز میباشد.
Copyright © 2002-21 Persian Ventures
این سایت و کلیه حقوق مادی و معنوی آن متعلق به گروه تکنولوژی آریا است.