سايت کسب و کارهای کوچک و متوسط
در این سایت، اطلاعات و فناوری هایی که میتوانند به توسعه و رونق کسب و کارهای کوچک و متوسط و استارتاپ ها کمک کنند ارائه میشوند.
سايت کسب و کارهای کوچک و متوسط
در این سایت، اطلاعات و فناوری هایی که میتوانند به توسعه و رونق کسب و کارهای کوچک و متوسط و استارتاپ ها کمک کنند ارائه میشوند.
در بخش فناوری ها
تکنولوژی های جدید و نو آورانه ای که بر گسترش و پیشرفت کسب و کارهای کوچک و متوسط و استارتاپ ها تاثیر گذار هستند ارائه میشوند.
در بخش گزارش ها
تحلیل های دقیقی از بازارها و محصولات و خدمات عرضه شده در آنها که برای تصمیم گیری کسب و کارهای کوچک و متوسط لازم هستند ارائه میشوند.
دومین ایده تجاری که در وبلاگ ایده پرداز قصد معرفی آن را داریم یک App موبایل از حوزه Automated Emergency Calls یا فراخوان خودکار اورژانس است. در این حوزه سعی بر این است که با استفاده از ابزارهای هوشمند همانند سنسورهایی که در ساختمان ها و خودرو ها نصب می شوند، وقوع یک حادثه همانند آتش سوزی و یا تصادف، شناسایی شده و به صورت خودکار با مراکز امدادی تماس برقرار شده و درخواست کمک شود.
اما ما می خواهیم در این ایده کمی فراتر برویم و موضوع را به سنسورهایی که در فناوری های پوشیدنی به انسان متصل می شوند تعمیم دهیم. همانطور که می دانید در چند سال اخیر فناوری های پوشیدنی توسعه یافته و همچنان نیز در حال توسعه هستند. یک قسمت عمده از فناوری های پوشیدنی بر روی سلامت انسان تمرکز دارند به طوریکه تقریبا اکثر ساعت های هوشمند هم اکنون مجهز به سنسور ضربان قلب هستند و یا اینکه شرکت هایی مانند سامسونگ دستبندهایی مثل Simband را به طور خاص برای اندازه گیری پارامترهای حیاتی بدن از جمله ضربان قلب، فشار خون، دمای بدن، و... طراحی کرده اند. این سنسورهای جدید این امکان را در اختیار توسعه دهندگان App های موبایل قرار می دهند که بر اساس اطلاعات به دست آمده از این سنسورها و سابقه سلامتی یک فرد و همینطور میزان توجهی که یک شخص به سلامتی خود دارد، خدماتی را برای فرد انجام دهند. به طور مثال از دکتر او برای یک معاینه وقت بگیرند و یا در صورت جدی بودن مشکل آن شخص، یک پیام فوری برای دکتر او بفرستند و یا در صورت اضطراری بودن شرایط با اورژانس تماس بگیرند.
به این مثال توجه کنید: فردی دارای سابقه بیماری قلبی است و احتمال حمله قلبی برای او بالا است. اما او به دلیل مشغله زیاد نمی تواند طولانی مدت بستری باشد. او از یک ساعت هوشمند استفاده می کند که مجهز به سنسور ضربان قلب و GPS است. این شخص نرم افزار مورد نظر ما یعنی App مدیریت فوریت های پزشکی را بر روی گوشی هوشمند خود نصب کرده است. در بخش تنظیمات این App تعیین شده که در صورت اختلال ضربان قلب به کدام مرکز اورژانس و یا درمانی درخواست کمک فوری داده شود و به کدام پزشک پیام فوری فرستاده شود. حال اگر او در محیط خارج از خانه دچار حمله قلبی شود، App مورد نظر بلافاصله موقعیت مکانی او که از GPS بدست آورده را به اورژانس مورد نظر فرستاده و تقاضای کمک می کند. این App همچنان می تواند یک هشدار گفتاری را از بلندگوی گوشی هوشمند بیمار پخش کند مبنی بر اینکه فرد دچار حمله قلبی شده است تا اگر افراد دیگری در مجاورت بیمار قرار دارند متوجه شرایط اضطراری او شده و به بیمار کمک های اولیه را برسانند!
دستبند هوشمند سامسونگ به نام Simband (تصویر از Simband.io)
این App در واقع یک پل ارتباطی هوشمند بین بیماران و مراکز درمانی است و هر چه هوشمند تر باشد موفق تر هم خواهد بود. این هوشمندی نیز در ارتباط مستقیم با تعداد سنسورهایی است که این App پوشش می دهد و مهم تر از آن وابسته به چگونگی تحلیل اطلاعات این سنسورها است. علاوه بر سنسورهایی که پارامترهای حیاتی بدن را اندازه می گیرند، سنسورهایی همانند شتاب سنج و ژیروسکوپ می توانند حوادثی مثل تصادف یا سقوط از ارتفاع را تشخیص دهند. نکته جالب اینکه این App می تواند بر اساس نوع فوریت و حادثه ای که تشخیص می دهد، مراکز درمانی متفاوت را خبر کند!
جهت تجاری سازی این App، استفاده کنندگان آن اعم از بیماران و مراکز خدمات درمانی می توانند برای استفاده از این App یک آبونمان ماهیانه پرداخت کنند. البته تعرفه پرداخت بیماران قطعا با مراکز درمانی باید متفاوت و کمتر باشد. خود App نیز می تواند یک لیست از مراکز درمانی و پزشکانی که به این App مجهز هستند را به بیمار پیشنهاد دهد تا بیمار محدود به یک پزشک و یا مرکز درمانی خاص نباشد.
دسترسی به مطالب این سایت آزاد است و نیازی به ثبت نام و یا پرداخت آبونمان ندارد. اگر می خواهید در مورد مطالب مندرج در سایت و یا مباحث مطرح در فروم ها نظر دهید، باید در سایت به صورت رایگان ثبت نام نمایید.
ممکن است که بعضی از مطالب مندرج در سایت به صورت غیر رایگان ارائه شوند که در این صورت برای دسترسی به آنها علاوه بر ثبت نام در سایت باید از سوی مدیر سایت دسترسی شما به آن مطالب فعال شود.
ذکر مطالب رایگان مندرج در این سایت در سایت ها و رسانه های دیگر با ذکر نام سایت "پارس ریسک توسعه" یا "Persian Ventures" به عنوان مرجع مطلب، بلامانع است. ذکر مطالب غیر رایگان به هر شکلی غیر مجاز میباشد.
Copyright © 2002-2023 Persian Ventures
این سایت و کلیه حقوق مادی و معنوی آن متعلق به گروه تکنولوژی آریا است.